Konferens

I kaffebranchen växer en efterfrågan av en helhetslösning och många kaffeleverantörer har börjat att expandera genom att erbjuda mycket mer än kaffe, man vill erbjuda en universallösning med både mat och dryck. För att vi ska kunna fokusera fullt på kaffe och fortfarande kunna bemöta denna efterfråga så har vi kommit på idéen att matcha våra kunder då många av våra kunder erbjuder lösningar som ingår i ”universallösningen”. Berätta gärna vad ni behöver så ska vi se till att ni blir riktigt nöjda.

Skärholmens Gård

Skärholmens gård erbjuder konferenser och seminarier i en lugn och harmonisk miljö. Det serveras vällagad husmanskost i ”mormors” anda och hembakat till kaffet.
Skärholmens gård är duktiga på att arrangera fester och har 20 års erfarenhet av detta. De skräddarsyr koncept efter önskemål och gör allt från små till stora fester/event och lägger stor vikt vid bra service och god vällagad mat.

Meny

Astrids

Med många års erfarenhet från både stort och smått skräddarsyr vi arrangemanget efter just era önskemål. Bröllop, företagsrepresentation, lunch på jobbet, studenter eller en härlig BBQ i trädgården? Vi tar hand om er.

Meny

Polenspecialisten

I deras högkvalitativa samt väldigt breda sortiment av kända varumärken erbjuder Polenspecialisten allt från chark, mejeri till inläggningar och vällagad mat. 

Kanaans trädgårdcafé

Kanaans trädgårdscafé ligger ostört i ett naturreservat vid Mälaren. Miljön inne i huset såväl som utanför öppnar upp och skapar kreativitet och lösningar. Här bokar du in viktiga möten, dagkonferenser, föredrag och kurser. Det erbjuds familjärt inredda rum för 2-20 personer, eventuellt fler beroende på upplägg.

Saigon Baguette

Det vietnamesiska köket karaktäriseras av en balans mellan Ying och Yang kontrasterande element söta, sura, salta, beska.
Vietnamesisk mat är fräscht, lätt, smakrikt, och lagom med hetta. Vietnamesiska baguetter  är både gott och smidigt och visar att god mat inte behöver bestick.